А дiйснiсть - серце розбивае...

Валентина Тараненко
Ятрить мов біль мене питання,
Цікавість навпіл розтинає,
Чи в світі є таке кохання ,
Що назавжди без зрад буває?

Якщо читаєш ти вірша –
Й позаду більша чверть Життя,
З цнотливим серденьком душа,
То відгукнутись, прошу я…

Бо я  дівчаток з дитсадка –
Життю, як є воно б навчала!
Кохання річ така ламка,
На дійсність очі б відкривала…

Трухлі дурниці у книжках,
Що вірним чоловік буває,
Так люблять тільки у казках,
А дійсність – серце розбиває…