Дороги...

Микуляк Татьяна
На білім світі є безліч доріг,
але одна дорога рідна-та, що веде додому.
Нею пройшовши станеш на поріг
такого рідного,батьківського дому...

Дороги різні:асфальт чи земля,
вузька стежина до кам"яної криниці...
Ними ходять всі,навіть,маля,
з душою чистою,мов краплина водиці.

О.світу білий,мільйони доріг,
всі як одна, стеліться скатертями,
коли дитячі ноги йдуть по них
з усіх країн на зустріч із батьками!

29.08.13.