Квiти

Валентина Андрущенко Франчук
Ти знов мені даруєш  квіти,
Такі прекрасні, запашні.
Миліше від усіх на світі,
Вони дарунків на землі!


Душею начебто напився
Приємний, терпкий аромат,
Що по квартирі просочився
До самих закутків кімнат.


Я б не хотіла більш нічого,
Лише б стояли на вікні ,
І погляд радували довго
В своїм святковому вбранні!


фото із інтернета