TV

Виктор Берллин
і от слова твої погасли
як ніч під променями світла
очима я зустрів пегасів
що годувала подихом ти вітру
натовп гарячих сердець, глінтвейн
багато атмосфер всередині
чую ноти і рими пісень
а за вікном - холодне осіннє небо
плавно, як вогонь - розчиняєш
думки вектором до долонь
а софіти - як діти
м'яко дарують тіні
тепло дарують квіти
а далі - починають обіймати
сьогодні ж свято!
вулиця проковтне одразу
місяць дивиться у нову фазу
я записую рядки
як довго ще йти?
скільки виразів у слові "ти"?
вечір, як злодій, що має зграю
безсоромно манить, і забирає
залишки тепла
швидким кроком далі
ти - гарна така, як співаєш
у шарф непомітно сховаюсь
руки холодні, сердце блукає
до сну
вже час
вже чай, поволі стине
цей спогад - як патока
лине крізь вечір, лине
завтра - це протипіхотна міна
яку так сильно шукаєш.