Муза нужна каждому

Юный Лирик
Квіточка, Музонька,
як гляну на тебе,
я пісню співаю,
як гляну на тебе,
до Раю взлітаю,

Квітонька, Музонька,
чарівна квітуча,
Українка співуча
полита турботою,
розквітнувша вродою,
ты пахнеш коханням !!!

Квітонька, Музонька,
моє ти натхнення,
єдина моя, красо не забута, як та Незабудка,
Моя Незабудка - не забуду ніколи !!!

Квітонька, Музонька,
залишся зі мною !!!