Ул син мик н

Тимергалиев Зиннур
Ул син мик;н ??????????

К;кл;ремд; х;р к;н янган йолдыз,
Ниг; б;ген ;ирг; т;ште ик;н,
Й;р;гемне кем дер назлап ;тте,
С;ю мик;н! ;лл; с;ю мик;н.?

З;;г;р к;кт; мин к;зл;г;н йолдыз,
Кемне эзл;п ;ирг; т;ште; ик;н.
Серле к;зл;р назлап карадылар,
К;рде; ахры мине! к;рде; мик;н?

К;тм;г;нд; ник очрады; ик;н,
Й;р;гем; утлар салды; дис;м,
-Й;р;к кабат ялкынланып яна
;йтим мик;н,;лл; ;йтмим мик;н?

К;кл;ремн;н йолдыз тамган чакта,
-Мин бит си;а гашыйк дис;м
Г;мерем буе к;тк;н м;х;бб;тем.
Ул син ирк;м ! синме ик;н