***

Снежина Христова
Нищо не може да спре съдбата ми -
лъч ще кръстоса мъглата!
С поглед, о него опряна,
ще разкъсам мрака.
Чудо ще стане!

Пътя широк ще поема към изгрева -
лъч,слънчев лъч ще изстрадам!