Людянiсть - це в свiтi - головне...

Наталья Кислощук
Я пам"ятаю твої перші кроки,
Як, вперше, "мамо" ти мені сказав...
Спливає час...біжать невпинно роки
І ось ти вже дорослим, сину, став...

Пишатись можу: виріс ти вродливим...
Вже - двадцять літ...вже, повних, двадцять літ...
Бажаю, рідний, щоб ти був щасливим...
Змогла б - то прихилила б цілий світ...

Тобі я кличу долю і молюся,
Щоб щирим був, щоб віднайшов себе,
Щоб, іноді, почуть: "Моя матуся,
Ти в світі цім для мене - над усе"....

Життя дала...Якби ще дати крила,
Мій Орлику, ти сенс мого життя...
Нехай ні вітер, ні холодна злива,
Не зрушать в серці світлі почуття...

До тебе серце із любов"ю лине,
І ця любов не згасне, не помре...
Будь людяним, мій кращий в світі, СИНУ,
Бо людяність - це в світі - ГОЛОВНЕ...