смак малини

Натали Ништук
               Тримай мене міцніше
               ти за руку тримай
               Залиш мене в обіймах
               залиш не відпускай
Мій любий, милий друже
Кохання вже пішло!
Ти обійняти хочеш
Але мені вже всеодно!
Ти хочеш підійти мене
Тепер не треба це!
Не повернути того
Чого не буде вже!
Ми стали одинокі
Та і були такі!
Залишились лиш ноти
Одні в моій душі
                І на вустах твоїх тепер
                Немає слодкого смаку малини
                В тоіх очах, тепер
                Зявляеться туман
                В руках твоіх
                Тепер не я одна, едина
                В моіх тепер  весна...