19. 11

Ливневый Лис
Читати на пам'ять Полозкову і Жадана,
пропускати рядки і речення.
Всі слова лишились у голові хмільній
недосказано-недоречними.

Рахувати подумки кожен доторк
поцілунок і усмішку.
Слів несказаних-надто багато
слів невимовлених із надлишком.