Маладыя гады. На белорусском языке

Юрий Полубинский
Стаiць на пагорку хата старая,
Дзед тут з бабулькай на лауцы сядзяць.
Тут , у гэтай вёсцы, гады маладыя
Раптам прайшлi i не сталi чакаць.
Прайшлiся яны па рэчцы, па гаю,
Дзе я калiсцi бегау малы.
Сустрэу там дзяучыну, якую кахаю,
I яна пакахала мяне назаужды.
Сядзiм мы з бабулькай на лауцы старыя,
Успамiнаем свае маладыя гады.
Унукi ужо у нас не малыя.
Таго i вам пажадаю, мае вы сябры.