Так боляче вдихати восени...

Максим Юрчук
Так боляче вдихати восени,
Багрові ті тона, що не чекають.
Коли ти розумієш - ми одні,
А пташки відлітають - цілі стаї.

Твоє життя іде, а ти сліпий.
Втрачаєш його кожної хвилини.
Отямишся коли вже ледь живий,
Але нема шляху із домовини.

21.11.13