Звучать крiзь пристрастi простi бажання

Катерина Жебровська
Й.Брамс (1833-1897) Симфонія №4 мі мінор, тв.98,
Національний заслужений академічний
симфонічний оркестр України, В.Сіренко

Звучать крізь пристрасті прості бажання,
В Житті і в Душах відбивають такт.
Дороги й Долі, зустрічі, прощання –
В тунелі Світло чи Небесний знак?

Слідами правил, досвіду, законів
Ідуть мелодії і  відчуття.
Світ розвернувся, невиразний, сонний,
Приймає в себе чистоту Життя.

З усього виглядає непотрібність,
Все напоказ – розбурханість, жага.
В Життя несуть замріяність і ніжність
Ті, хто звучать, як Музика й Краса.

Хай пристрасті, емоції, бажання
Не нівечать, не розбивають Суть.
Нехай Прощення, Каяття, Прохання
Любов’ю і Свободою зростуть.

20.11.2013