замр! ялась

Алёна Бабий
я хотіла би бути французом
з вусами до гори
(коли кінчики посміхаються)
чом би й ні?!
стереотипно:
у береті
в матросці
краватка тоненька чорна.
я був би такий собі красень
із шармом
(що більше цінують француженки).
жінкам дарував би квіти
парфюми а ля шанель
і ночі
палкі та незабутні
(як парижська карусель,що в люксембургському саду).
я б пишно святкував радість життя
як вміє тільки порядний місьйо
прожигаючи кольорові тиждні.
і на біду зустрів би її
тоненьку немов струна,
натхненну та дивовижну.
вона б пройшли повз
обов'язково не озираючись.
вагаючись я б пішов би за нею
стримуючи хвилювання незрозуміле моєму зухвалому мозку.
боязко, я б гукнув її величність
падаючи від напруги знервованого тіла:
- пані, я би хотів.. о, якби ви хотіли.. тобто..
давайте разом проживемо усе життя?
і я знаю її точну відповідь (без вагань, не шукаючи відмов):
- давайте спочатку спробуємо цей вечер пережити разом.

я хотіла би мати вуса
зухвалу посмішку
пити каву десь на сhamps-еlysеes
я хотіла би бути французом
але нащо,
коли в мене і так все є.