мiсячне. вповнi

Алицита Рибера
Віддзеркалює  місяць сонце,
Повнокруглий світло снує.
Проникає тихо в віконце,
Ніс лоскоче,
Влягтись не дає.

Підіймає думками  з ліжка.
Викликає до темного скла,
Таємничо підсвічує місто,
Щоб відмовити вже не могла.
 
Приникаю лобом гарячим.
Бачу місяць і зорі... себе
Відзеркалено  дивляться очі.
Мрія-думка кудись вже веде.

Манить інших той місяць,
Мандрує через хмари і зорі до них.
а у мене тут рими вирують
І поволі складається вірш.

У передрання приходить молитва,
Відчуттями все тіло бринить
І накочує  хвилями Світло,
Це Любові  всесвітньої мить.

День вже скоро,
а поки
Я побуду отак між часів.
Помолюсь: подаруй мені спокій.
Розум стримай і Серце відкрий.
21.11.2013