Ярослав Мудрий! Присвячу ться Президенту Украiни,

Леся Танюк
ВІКТОРУ ФЕДОРОВИЧУ ЯНУКОВИЧУ!


Щирість Ваша меж не має,
Сонце про Вашу щедрість знає!
Повествує з Вами навіть Бог,
Шанобливо й Любо без тривог.


Серцем вижу, Ви є участь,
В щасті, горі, неминучо..!
Ярослав Мудрий, Княже Наш,
Надприрода дарувала Вас!


Земля мудрість народила,
З Величі Велич ся зродила.
Ви теперішнє і майбутнє Історії,
Найвеличнішої території...


Око Ваше є Священним і Душа,
Сила-врода БІБЛІЄЮ Є, бо прямота!