Як, часам, адз нока

Аляксандра Лунная
Як, часам, адзінока,
Сярод людзей грамады.
Да каго не адзавіся
У адказ – цішыня.
Як, часам, адзінока,
Сярод гоману людзей!
Кажаш гарыць.
У адказ – бяжыць!
Як, часам, адзінока!