А я вже не пишу в рш в

Ирина Украинец
   А я вже не пишу віршів
   щось змусило мене мовчати,
   можливо, що забракло слів,
   коли душі так хочеться співати.

   А я знаходжу новий день,
   знаходжу барви в світлі
   забула про вчорашній день
   живу в сьогоднішньому світлі!!!!