О не читай, мо листи

Ирина Украинец
 О не читай мої листи, навіщо?
 ті образи і омани ?
 це запізніле каяття.
 
 Ще вчора я літала у світанні,
 а нині зболена кричить душа.

 Мої листи, мої прийдешні мрії
 мого кохання вранішня зоря........