Песня про у-шу

Нестор Иванович
У мене є
Свій стиль ву-шу
Я ріжу сало,
Кладу на хліб,
Потім вкушу
І - на мене сходить
Осяяння,
Я все розумію.
Внутрішній світ
Знаходить якусь точку
Рівноваги,
Додається розуму
І відваги.

Илл. - Вася Шульженко.