Кеч мени. Прости меня

Ася Чегемлиева
Куплет первый

Сени сезюнг менге дарман,
Сау этеди джанымы,
Сен мелек кибик адам,
Кюсейме мен къарамынгы. . .
Кесимме терс билеме,
Джюрегинги джерге тюшюргенме,
Не этеим? Елеме,
Мен сени сюйгенме. . .

Припев:
Кеч мени, кеч деб тилейме
Кеч мени, къыйынды билеме
Таш кибик тийген сезлерими
Кеч , кеч. . .
Кеч мени, сени алдагъан эдим,
Кеч мени, кесим алданг эдим,
Хар акъгъан джыламукъгъа
Кеч, кеч. . .

Куплет второй

Сенсиз тохтаб къалгъанд заман,
Къалай уллуду арабыз. . .
Тартылмайды мени джарам,
Кюйюб барама замансыз. . .
Гинджи кибик ариуса,
Сен мени джулдузумса,
Мен сени сюйгенме,
Не этеим? Елеме. . .