Николай Зиновьев. Пусть ликует заграница...

Нпетрович
Let our foreign friends be happy,   
Let that make them howl and prattle,
That we, finally, are kneeling!   
Yes, we are, but we are kneeling
For a prayer before the battle.


Пусть ликует заграница
И от счастья воет воем,
Что мы встали на колени.
А мы встали на колени
Помолиться перед боем.