Ясик - Ярослав! Присвячу ться Солоненко Я. О

Леся Танюк
О Наш Світ, Великий Ярослав,
Надію ще безмежно Йменням Слав!
ІМ`Я де буде, там постає Секрет,
Летючо прилітає від Комет ..!


Відважная Людина - НІЖНИЙ Ясик,
Де справжнє Диво-там і суворо м`яко.
Прийдешним Духом є духовний Світ,
Володар Дару на багато Літ


Молимо побачити Ваш суворий погляд,
І Серце знову у душі продрогло.
Ви Є що суперечність, що Любов,
Що пташечкою прилітає знов


Коли розуміємо ми сутність на Планеті,
І лиш тоді підіймемось ми в ЗЛЕТІ!