Snow

Азафус Ковалевский
Snow, snow, snow, snow...
I see. You know,
It was my dream:
Land white, no green.
It is my dream:
All white, no green!

Light, light, light, light...
Your dress — pure white,
Your voice — night wind.
It makes me winged.
I heard night wind:
It makes me winged!

Snowflakes... You see:
They fall on me.
And now you should
Drop me in childhood.
And now you should
Make world full of good!

Snow, snow, snow, snow...
It's love, we know.
Now walking down the alley
We are watching snow ballet,
Singing ballad of childhood
Which hides in gathers of your hood.



___
Написано вместе с замечательным человеком,
открывшим мне эту снежную аллею.