***

Анастасия Щербакова 3
СВІТАНОК
Темна ніченька від нас
Швидко улітає,
А новий світанок
В вікна заглядає.

І ще зовсім трішки –
Сонце засіяє
І ранкову пісеньку
Пташка заспіває.

Ще світанок ранній
Сон наш відганяє
День новий для всіх людей
Тихо закликає.
30.03.11