***

Алевтинка2
Торкаючись душі струною,
Ми зразу йдем у небуття
Туди,де ти залишишся собою
Там,де немає вороття.

Ти будеш там блукати світом
Шукать споріднення душі,
На мить ти станеш ніби вітром
І будеш дякувать весні...