Хот ла...

Наталия Лисса
Хотіла бути лиш твоєю,
Лиш долею твоєю.
Палати зіркою у небі,
Для тебе однією.
Та ти забрав собі всю долю,
Мою шалену волю,
А залишив мені лиш смуток
Завдавши стільки болю.
Кохати думала не вмію,
Та й серце вже не сміло,
Чому давав мені надію,
Якщо не ти зігрієш?