Розбитий посуд

Иулианна Июлева
Розбитий посуд валяється під ногами,
Я на осколках сиджу ворожу -
Як ще довго це все триватиме?
Скільки ще в тобі куражу?

Чи я витримаю вистави,
Що ти для мене підготував?
Знаешь, милий, мені набридло,
Мене ти добре загартував.

І вже не боляче зовсім,
Від вчинків твоіх і слів.
Цього разу ти сам собі жертва
І сам себе пожалів.

Але памятай, коханий,
Хлопчик,що "вовк" кричав,
Не отримав тоді допомоги,
Коли дійсно на неї чекав.