Храми

Иулианна Июлева
Дивись, ті храми,біля яких ти мене цілував, розпадаються на цеглини.
Між нами, що живуть сьогодні, і між ними (тими, хто ще вчора кохав)
Не лишилось нічого спільного.
Досить ловити гав.
Подивись мені в очі.
Я знаю, робити боляче далеко не в твоєму стилі,
Але, милий, не існує вічно прихованих таємниць.
Ми пили з криниць почуттів, але все вже вичерпано.
Спрага комом у горлі і каменем в серці стоїть.
Перед тим як піти, подивись: все що було – зруйновано,
Вщент розтрощене і болить.
Ніхто в цьому не винен, але будь обережний,
Коли знов покохаєш на мить.