Мамина колискова

Юлия Рябенко
Миша лапки діткам миє,
Миє хвостик, миє шию.
В одяг чистий одягає,
Спатоньки усіх вкладає.
Та малі не хочуть спати,
Просять пісню заспівати.
Запищала сіра миша:
«То поводьтеся тихіше.
Зараз пісню пригадаю,
Колискову заспіваю».
Мама почала співати,
Ну а діти – засинати.