М й чолов к

Надежда Замкова
Мій чоловік до мене звик
Він знає кожну мою прихоть
Разом проснулись ми
ріщили,що сьогодні будемо робить
Того мій чоловік до мене звик.
Сього каже чоловік ми будемо сапать
Нущо ж погоджуюся я з тобою
І роблю все наоборот

мабуть я схожу в місто
потрібно фотографії забрать
І каже моя мама
Хороший в мене зять