Вихователька

Надежда Замкова
Така професія в нас є
І всі проце ми знаєм
На виховання віддаєм соє маля
І всі себе питаєм
 Чи добре там дитяті?
Звичайно добре
Коли там вихователька хороша
Вона звичайно береза це гроші
Але любов"ю до  дітей своєю
Вона прославилась давно
І не дивно,що дітки люблютьїї теж без меж!!!