***

Анжелика Машина
Нестримне бажання

Нестримне бажання
У палкому коханні,
Вуста відкриті поволі….
В обіймах твоїх мимоволі!

Скільки жаги в сподіванні,
Секунда триває як мить,
Буває любов у коханні,
І серце буває щемить!

Нестримне бажання у двох,
Найближчих з часом людей,
Господь любить обох,
І третє – у лоні страстей!

Маля живе і росте,
В коханні, любові батьків,
І знає краще за все,
Як бути найкращим з синів!

26.11.2013 р.