Забрава

Снежина Христова
Накарах ръцете си да забравят
нежността на твоите ръце.
И те я забравиха...

Накарах очите си да забравят
светлината на твоите очи.
И те я забравиха...

Накарах ушите си да забравят
музиката на твоя глас.
И те я забравиха...

Но кажи ми
как да накарам душата си
да забрави спомена за копнежа по теб?...