ЗИМА

Микуляк Татьяна
Зима засипала снігами
усі дефекти на землі...
Яка ж краса сяє між нами,
коли похмурі ходим ми?

Зима накрила ковдрою поля
і шапками ялини...
Хіба не в серці у нас весна
і шепіт вод мрійливих?

Зима-відпочинок землі
від росту,сіяння,жнив...
Хай Господь дасть спасіння тобі,
щоб ти у щасті жив.

Але...Хай ніколи зима
не вкриває дефекти душі...
В душі хай буде завжди весна,
у Господі брате-мені і тобі.

10.12.09.