Пiзнi айстри...

Вячеслав Романовський
Пізні айстри - милі квіти,
Наче усміх твій мені.
І хотілося б радіти,
Та сумні осінні дні.

Бо давно тебе не бачу,
І життя на схилі літ
Од побачень до пробачень
Незабутньої Ліліт.

Але айстри пишним цвітом
Підбадьорюють щораз:
Видме все бездумний вітер
Од печалі до образ...

26.ХI.2013