a la guerre comme a la guerre - укр

Любовь Козырь
Щоб правильно розставити акценти,
Важливо вчасно випустити пару.
У розсипах банальних компліментів
Я чую тільки те, що ми не пара.

Щоб стати незворушливою пані,
Потрібне неабияке зусилля,
Аби вночі самотньо на дивані
Не я, а ти конав від божевілля.

І як не намагайся поєднати
Мене з ідеологією жертви,
Мій світ – табу. Він схований за грати.
Хто раз воскрес, той не боїться вмерти.

Свій досвід я завчила, як молитву,
І впевнено іду на поле бою.
Можливо, я колись програла битву,
Та перемога у війні – за мною!