Ти не запитуй краще...

Елисавета Град
Ти не запитуй краще,бо не скажу.
Я заховала там,де не знайти.
В таємному куточку серед сажі
Згорілих почуттів,самі вітри!
Позаростали терном перелази
І всі стежини дерном заросли,
Та ти не станеш через них пролазить,
Бо ти, це ти!
А я,це я!
Я втішуся,я знаю!
Собі вітрила нові я знайду!
Я мовчки стерплю,тихо відцураюсь,
Не пропаду!

(с)Тетяна Шевцова 02.10.2013.