Мить

Юлия Рябенко
Мить (Голос твій)
Зорі падають із неба -
Зупиняються на мить.
Нам їх бачити не треба -
Серце досі ще болить.
Дочекатися світанку.
Сонце зійде вже за мить.
Я боюся цього ранку
І в очах роса тремтить.
Знову вечір, знову зорі,
Знов мовчання злого мить.
Вітер з місяцем говорять,
І до них душа летить.