Осiння замальовка

Татьяна Каминская
Припхався вечір
                разом зі сльотою,
пожовкле листя рве безжально вітер...
Калюжі вранці вкриються слюдою —
зашерхнуть,
                і померзнуть пізні квіти —
зів"януть враз... Зажуряться тополі,
берізки білокорі  та осини,
і верби схилять віти...
                А у полі
зеленим  килимом  зійдуть озимі ...

07.10.2013