Блюдо - Flazeletti

Леся Танюк
Найкраща і найсмачніша качка,
Як правильно приготувати матчі,
Буде ше смачніше, додати вишні,
Персиковий гарнир! О, так! Вийшло!


Качку трохи треба ніжно проварити,
А можна і в духовці, аби води не лити.
Прикрасити можно вишнями із саду,
З Любов`ю готувати, і пропали вади.


Підійде до такого блюда і вино...
Найкраще із найкращих, аби не підвело.
МОЛДАВСЬКЕ ЛЮДИ, се Вам де-б`ю-сі,
На таку вечерю й запрошуйте СІСІ!


МОЛДАВІЯ І УКРАЇНА, СЕ ФЛАЗЕЛЕТТІ,
ВІДПОЧИВАЙТЕ ЗА КОРДОНОМ, Мет`ю!


         БЛЮДО ОТ Шефа!