Блок Юлii Тимошенко... Акт Злуки..!

Леся Танюк
Дорогенька НАША Юля, Юлінька з Народу,
Я наприклад, не зная броду, не лізу у воду.
За Вас хвилююсь я ймовірно і давно,
А моя мама про Вас говорить уводно!

Перемовини потрібно Вам давно вести,
Про неперевершений в Україні Акт ЗлукИ.
ЄДНАЙМОСЯ, казала Леся за добро давно,
ЄДНАЙМОСЯ з ПАРТІЄЮ регіонів провідно!

Против лома, ЛЮДИ, нет второго лома,
Там, где ПРАВДА, ТАМ все ломы и приёмы!
АКТ ЗЛУКИ и ТИМОШЕНКО ЮЛИИ блок,
Да действуйте Экс-Премьер Министр в строк!

Та за для сього згадаємо ІСТОРІЮ ...
Були Часи - не ділили Нашу територію.
Тож Ви ...Володимирівна Юлічка Наша,
Починайте заварювати другу...КАШУ!

Почніть із того, що ще буде АКТ ЗЛУКИ,
І не Чекайте, поки пройдуть знов роки.
Починайте діяти...Володимирівна зараз,
Покажіть, на що Ви здатні, й щоб не мало!