Вадимчик!

Леся Танюк
Присвячується моєму зятеві,
МАЗУРУ Вадиму Миколайовичу!


   ШЕКСПІРІВСЬКИЙ СОНЕТ


Природа ТОБІ сяйво надала,
І Бог подарував ТОБІ життя.
Ім`я ТИ носиш незбагненне,
Душею розповім вогненно.


Життя розквітле подароване ТОБІ,
Бажаю, щоб не траплялись люди злі.
Щастя подаруЄ ТОБІ Небесний Бог,
Я також бажаю здобути Перемог!


Природа ТОБІ волю дарувала,
Про ТВОЮ Долю секрети мала.
Ім`я Вадимчик, гордо ТИ неси,
І завжди щасливим будеш ТИ!


Коли ТИ розумієш сутність у житті,
Тоді і розум буде не у тлі ..!