молитва

Курикова Наталья
Святий Боже, почуй мене, врятуй Україну,
Захисти людей своїх , як малу дитину ,
Залікуй душевні рани, обітри іх сльози
І зігрій їх у долонях у лихі морози.
До тебе звертаюся як донька до тата,
Україна вільна ,щира і людьми багата ,
Відкрий очі - все побачиш , винних покарай,
Зґлянься , я тебе благаю, бо настав вже край.

Li
30.11.13
(фото мое)