Ти

Анастасия Матильда Кот
Сиджу на парі та дивлюсь на дошку,
А в голові лише відривки з порно.
Я хочу вилити на тебе карамель,
Але й без того ти такий солодкий.

Ми вже маєм свою планету,
Яка ще краща, ніж в Маленького принца,
Я буду твоєю трояндою навічно,
Лиш не забувай мене собою поливати.

А зараз ти лежиш хворий у ліжку,
Я буду тебе лікувати чаєм з малиною.
Твої очі, вони такі зелені-зелені,
Ну от, я знову в тобі потопаю.