Сюймеклик...

Ася Чегемлиева
первый куплет

Кимсе сен? Деб менге бир сор,
Ол сагъатлай мен, сенге айтырма
Кезлеринг ариуду, мор
Сюймекликден кюйген джарлыма. . .
Тангым аталмайды сенсиз,
Къуру сенгеме блай кемсиз
Джюрегине джолну излейме
Не этерге билмейме. . .

Припев:
Кечем, кюнюм, тюшюм , тюнюм
Сенсе джашауум,
Ашым, сууум, джан ауруум
Сенсе ариум
Къалай эштмейсе мени?
Къалай кермейсе мени?
Джанган джюрегими
Сюйген кезлерими
Кезлерими. . .

Второй куплет

Сукъланама кекдеги айгъа,
Сен гинджини ол, керюб турады,
Сенден хапар сорсам анга,
Бек узун узун, тынглайды. . .
 Тангым аталмайды сенсиз,
Къуру сенгеме блай кемсиз
Джюрегине джолну излейме
Не этерге билмейме. . .