Шершаве листя попiд ноги...

Пирлик Ольга
Шершаве листя попід ноги,
Уламок сонця догорів.
А в грудях - туго від тривоги...
Чи ж я подобаюсь тобі?..

...Шалено вітер хмари кида
На рІжок Місяця ножі...
І зорі - як скловата бита...
А біль - без міри і межі.