Одинока зима

Татьяна Музыка
Дивись,ось бiлий снiг,
Бiльше не видно дорiг.
Бачиш прийшла зима,
Знову залишусь одна...
Скiльки потрiбно пройти,
Щоб знову кохання знайти?
I хтось зимовим вечором зiгрiв,
I всi думки лихi вiдвiв.
Знаешь я буду сама
Сидiти бiля вiкна
Чекати терпляче на долю
Щоб вiддати душу свою.