В дкрийте оч!

Анастасия Супрунова
Український народ, схаменіться!
Не продавайте країну свою!
Ми завзято боролись за міцність,
незалежність в своєму краю,
а тепер подивіться, ви нелюди,
трощите неньку свою,
ви обтягнуті міцно тенетами,
одурманюють вас без жалю.

Ви гадаете буде майбутнє,
у вас та ваших дітей?
Ось тільки ЄС не турбує,
доля наших українських людей.
Рабами зробити нас хочуть,
черпати наш рідний запас,
нашу землю рідну затопчуть
з нею стрімко затопчуть і нас.

Ви зрадники і лиходії,
йдіть працюйте і вчіться, дурні!
Ганебники і безнадійці,
не ганьбите своєї землі!
Мені соромно на вас дивитись,
ви як звірі, купа глупців,
вам нічого не вдасться добутись!
Ви лише купка недбалих сліпців.