Гомер бит ул ике килми

Фаниль Асфаров
Баш авырта нэрсэгэдер.
Эллэ картлык житкэнме.
Уземдэ бер сизми калдым.
Яшлегемнен уткэнен.

Уземэ ярый дисэмдэ.
Эзлэре куренеп тора.
Мангаемнан сырлар узган.
Чэчем агарып бара.

Уз уземэ ярый кебек.
Узгэрмэдем дип тоям.
Кышын кырда бер ялгызы.
Агармый калган куян.

Алай булсада ашыкмыйм.
Яшьлэрчэ мин киенэм.
Чэчлэремне тарап куйсам.
Сурэтемэ соенэм.

Сиздерэсе бердэ килми.
Картлыкка бирешергэ.
Гомер бит ул ике килми.
Бер бирелэ яшэргэ.